Dosering

Här finner du kvalitets produkter med olika cannabinoid profiler och terpen profiler. Klicka på loggan och du kommer vidare till konopimed.com.

 

Dosering sker helst under tungan och hålls där i minst 60 sekunder.

Bästa är att fördela intaget under dagen. Blir man trött vilket är en bieffekt som inte är önskvärd, så får man ta mindre av dropparna och sedan öka vid behov.

Trötthet kan sitta i allt från en halv dag till ca 2 dagar. En bra början föreslår vi ca 3 mg om dagen och öka dosen var tredje dag tills du når ca 10mg, om du känner dig piggare så ligger du rätt på dosen och högre dos kan bli finkänslig och snabbt gå över till trötthet.

Precis som man kan reagera på olika sorters Hampa oljor på marknaden, på grund av generna i olika Hampa sorter och extrationsmetod, så kan vi alla reagera olika på doseringsanvisningarna och därför ses dessa endast som riktlinjer.

  • Rekomenderat intag: 2,5-15 mg hampa dagligen

Går att smörja utvärtes på tex eksem och insektsbet.

Våra Hampa oljor innehåller olika mängder hampa men alla är 10ml och innehåller ca 300 droppar. Här under kan du se våra flaskors hampa innehåll och ca mängd per droppe.

  • Hampa olja 5% (500mg), ca 1,6mg.
  • Hampa olja 10% (1000mg), ca 3,3mg.
  • Hampa olja 8% (800mg) ca 2,6mg varav 1mg cbg.
  • Hampa olja 14% (1400mg) ca 4,6mg varav 1,3mg cbg.
  • Hampa olja 19% (1900mg) ca 6,3mg varav 1,3mg cbg.

Glöm inte skaka flaskan före användning och töm pipetten och sug upp nytt och sedan dosera.

Här finner du kvalitets produkter med olika cannabinoid profiler och terpen profiler. Klicka på loggan och du kommer vidare till konopimed.com.